Het onderstaande project hebben wij met helaas moeten aflassen i.v.m. COVID-19 situatie in de wereld.
Wij hopen en kijken nu naar de mogelijkheden om het onderstaande project als nog door te laten gaan maar dan in 2021.

 

Van 9 t/m 22 maart 2020 organiseert KingdomIT een mission trip naar Ruiru, Kenia voor het trainen van Afrikaanse zendelingen op het gebied van IT. De trainingen zullen plaatsvinden op de ICCM conferentie en daarnaast is KingdomIT medeverantwoordelijk voor de organisatie van de conferentie.

ICCM-Africa
ICCM staat voor: International Conference on Computing and Mission. Het doel van de conferentie is om Afrikaanse zendelingen te onderwijzen door middel van IT, met als doel hun zendingsdoeleinden beter te bereiken. Op de conferentie komen zendelingen en Afrikaanse IT-medewerkers van o.a. MAF, Food For The Hungry en SIL / Wycliffe.

Sinds de start van ICCM-Africa in 2014 is KingdomIT betrokken bij deze conferentie. Wij hebben ons voornamelijk bezig gehouden met trainingen en ondersteuning. Ook dit jaar zullen we diverse workshops verzorgen. Vanaf 2018 is KingdomIT medeverantwoordelijk voor het organiseren van de conferentie. Wij zullen ons daarom niet alleen bezig houden met de verschillende trainingen, maar ook met het organiseren van de conferentie zelf.

Momenteel is de organisatie van de conferentie nog in volle gang en nog niet alle details staan vast. De laatste details zullen waarschijnlijk in de week van de conferentie zelf duidelijk worden. Wat al wel duidelijk is, is dat een deel van de voorbereidingen die gedaan zijn en worden, mede ingezet wordt voor de Franstalige ICCM-Africa in Kameroen in april 2020. Meer informatie hierover staat in het projectplan ICCM Francophone.

De lijst met mogelijke workshops die tijdens de ICCM-Africa aan bod komen kunt u hier bekijken. Een deel van de workshops worden gegeven in de week voor ICCM-Africa tijdens de IT Connect conferentie van SIL.

Tijdens de workshops trainen wij Afrikaanse IT’ers en zendelingen om IT-technieken te kunnen gebruiken in de zending / op het zendingsveld, bijvoorbeeld bij het verspreiden van het Evangelie. De Afrikaanse zendelingen zijn erg gemotiveerd voor hun taak in het zendingsveld maar hebben meer kennis nodig over IT-hulpmiddelen die ze daar kunnen gebruiken. Daarom is onderwijs op het gebied van IT zo belangrijk. Door de juiste middelen in te zetten kunnen doelen gemakkelijker behaald of bereikt worden.

Projectplan

Het heel project is uitgeschreven in een projectplan welke u hier kunt lezen:

Klik hier voor het projectplan