Om overal toegang te hebben tot het Evangelie heeft KingdomIT een KingdomIT Box ontwikkeld. Een kleine computer ter grootte van een creditkaart die op een batterij met een zonnepaneel functioneert. De KingdomIT Box kan overal functioneren en is niet afhankelijk van netstroom of internet. De KingdomIT Box voorziet als het ware in een soort eigen Internet. Door middel van een smartphone, laptop of computer kan de informatie op de KingdomIT Box worden benaderd zoals een Bijbel, Evangelisatiemateriaal en/of trainingen. Tevens kan de KingdomIT Box functioneren als een computer. Hierdoor kunnen we snel mobiele computerlabs opzetten waarmee men e-trainingen kan volgen.

KingdomIT Box Presentation KingdomIT Box Datasheet Doneer een Box

Wat betekent de KingdomIT Box voor het zendingsveld?

Bekijk het interview met Stephen Kirabira van de organisatie Kingfisher Mobilizing Movement uit Uganda

Feedback

Feedback KingdomIT Box

Enkele foto’s

20151126_14082920151126_140741
Studenten volgen een les op de KingdomIT Box

Modules

De KingdomIT Box is opgebouwd in modules, welke een pastor of leraar zelf aan of uit kunnen zetten. Modules zoals: De Bijbel, Audio Bijbel, Lessen, Multi Media, Jezus Film.
In de toekomst zullen we meer modules en andere mogelijkheden leveren. Op dit moment worden de modules in het Engels aangeboden en is de lees- en audio bijbel de King James vertaling en wordt de Jezus film alleen nog in het Engels aangeboden. Het is de bedoeling dat de Box verschillende talen ondersteunt.

Het Interface

Er bestaan twee verschillende interfaces. Een openbare interface en een gesloten interface. De openbare interface wordt getoond aan iedereen die verbinding legt met de KingdomIT Box. Hiermee hebben zij toegang tot de diverse modules die aangeboden worden. Het gesloten interface is er voor pastors en leraren. Zij kunnen door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de “achterkant” van de KingdomIT Box om zo lessen aan te maken, modules aan of uit kan zetten en om bestanden op de Box te zetten. We hebben de Box zo gemaakt dat hij goed functioneert op elk scherm, apparaat en in elke Internet Browser.

 

Het openbare interface Het gesloten interface
interface-user interface_pastor

Enkele specificaties van de KingdomIT Box

   Inhoud verzenddoos KingdomIT Box

Besturingssysteem Debian Linux
  • KingdomIT Box
  • WiFi adapter
  • Zonnepaneel
  • USB-kabel
  • SDcard 32 GB
  • Netwerkkabel
  • 220 V adapter USB
  • Handleidingen
  • Gebruikersovereenkomst
Snelheid WiFi 300 Mbps
SDcard 32 GB standaard
Aantal gebruikers via WiFi 10
Software ontwikkeld door KingdomIT
Software KIT 1.0
Zonnepaneel Batterijduur 10 uur
Zonnepaneel Oplaadtijd Zon 12 uur
Zonnepaneel Opladen via 220 V Ja
Zonnepaneelaansluiting USB
Totaal gewicht 0,2 kg

Doneer een Box

Wilt u een Box doneren voor het Zendingswerk? Maak dan uw gift over naar NL71 RABO 0303 164905 t.n.v. Stichting KingdomIT o.v.v. Project KingdomIT Box giften aan stichting KingdomIT zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting omdat wij een ANBI status hebben. Wij zijn bekend onder RSIN nummer: 855118957

U kunt ook meedoen met ons Sponsorprogramma