Achtergrond
Nigeria is een land in het wensten van Afrika. Nigeria grenst aan Benin, Niger, Tsjaad en Kameroen. Nigeria heeft ca. 174 miljoen inwoners. De hoofdstad van Nigeria is Abuja. 50.5 % van de bevolking is Christen en 43.5 % is Moslim. In 1960 is Nigeria onafhankelijk geworden van het Verenigd Koninkrijk. De officiële taal is Engels maar er wordt ook andere talen gesproken.

Wat doet KingdomIT in Nigeria?

Wij houden in samenwerking met een Kit Abraham Learnkey en Charis Coaches and Mentors IT trainingen in Abudja, Lagos, Ibadan and PortHacourt. Deze IT trainingen zijn gericht op Kerken, Bijbelscholen, Christelijke Ministries, Geloofsgebonden NGO’s en individuen die werken in de voortplanting van het evangelie en het werk van onze Heer Jezus Christus.

Projecten

Tech2Goal

Tech2Goal is een IT-trainingsevenement voor kerken, bijbelscholen, christelijke ministeries, geloofsgebonden NGO’s en individuen die werken in de voortplanting van het evangelie en de werken van onze Heer Jezus Christus.

De training zal hand in hand gaan met effectieve e-learning technologie om deelnemers te trainen in Web Design, DataBase Management, Project Management, Effectief gebruik van Social Media, Introductie in Linux, Computer Netwerken, enz.

Meer informatie:

Bekijk de Engelse Project Folder:

Project Folder